Jonasson, der her jubler over en sæson mere i superligaen med de SønderjyskE fans, lover at slutte godt af i klubben.

Jonasson, der her jubler over en sæson mere i superligaen med de SønderjyskE fans, lover at slutte godt af i klubben.

SUPERLIGA:

Jonasson vil slutte godt af i SønderjyskE

Efter flere gode år - og 85 superligakampe - i SønderjyskE, vil Halgrimmur Jonasson afsted på en god måde

Af
Af Martin Davidsen

Tipsbladet

Den islandske defensivspiller Hallgrimur Jonasson skifter til nytår fra SønderjyskE til OB på en to-årig aftale.
Islændingen forlader dermed den klub, han har været i siden 2011, men Hallgrimur glæder sig til at komme til Odense.
- Jeg glæder mig til det, og det bliver spændende at komme til en større klub. Jeg kender OB ganske godt, og jeg kender spillestilen, som jeg rigtig godt kan lide. Det er et hold, der gerne vil spille bolden i fødderne, og så er det et hold med mange unge spillere, og som derfor har gode udviklingsmuligheder. Det glæder jeg mig til at være en del af, ligesom jeg glæder mig til at komme til Odense, som er en god by - også fodboldmæssigt, hvor fansene støtter holdet rigtig godt, siger Hallgrimur Jonasson til ob.dk.
Han har endnu nogle måneder tilbage af sin kontrakt med SønderjyskE, og han lover, at han i sin sidste tid i klubben vil kæmpe det bedste, han kan.
- Det bliver ikke svært at holde fokus, og selvfølgelig kommer jeg til at give alt for SønderjyskE helt frem til nytår. Jeg er ikke typen, der svigter det hold, jeg er en del af, og det kommer heller ikke til at ske i SønderjyskE, hvor jeg har haft tre et halvt gode år. Det første år gik rigtig godt med en sjetteplads og en semifinale i pokalturneringen. Det er klubbens bedste resultat nogensinde, og det er jeg stolt over at have været en del af. Siden har det handlet om overlevelse, ligesom det har gjort for OB i de seneste sæsoner. Det er lykkedes for os at klare os igennem, og jeg vil rigtig gerne slutte godt af i SønderjyskE, siger Hallgrimur Jonasson.
 

null

Publiceret 25 August 2014 14:30