Carl Mar leverede varen

Der var masser af frække ord i luften i Billum Forsamlingshus lørdag aften

Af
Kim Schou

Lørdag aften ved herreaftenen i Billum fik de fremmødte mænd en pep-talk.
"Vi mænd i bestyrelsen har længe været misundelige over at der hvert år er en Q-fest, hvor piger i alle aldre og fra nær og fjern kommer og fester igennem.
Vi tænkte at det ikke var nok bare at skifte Q'et ud med et M, så vi havde valgt at hente hjælp ude fra og få Carl-Mar Møller til at komme og kickstarte aftenen med sit stand-up show,” fortæller næstformand i bestyrelsen, Carsten Nielsen.
Carl-Mar showet startede arrangementet efter en velkomstdrink og blev til den efterfølgende spisning, så der var rigelig mulighed for at stille spørgsmål til den bramfrie herre,

Velgørenhedsarrangement

Bestyrelsen har igen i år valgt at lægge hus og frivillig arbejdskraft til velgørenhedseventen til fordel for Foreningen Cancerramte Børn lørdag den 30. august.
Det bliver en stor event hvor Mek Pek kommer og laver et show for børn, danselystne kan opleve Michael Olesen fra Vil Med Dans og otte lokale Zumbainstruktører på scenen i Billum Hallen. Der kommer også en stor flok motorcykler, med mulighed for at få en tur bagpå og ikke mindst Spis-hvad-du-kan-kage for kun 50 kroner i Billum Forsamlingshus og meget andet.

Publiceret 26 August 2014 14:00