Simon Stjerne fra Hvidovre Fodbold tv. og formand Martin Krogh-Jensen med den nye informationsmedarbejder; Michael Hentrich.

Simon Stjerne fra Hvidovre Fodbold tv. og formand Martin Krogh-Jensen med den nye informationsmedarbejder; Michael Hentrich.

HIF bliver mere synlige

Michael Hentrich tilknyttet som ny informationsmedarbejder

FODBOLD: I bestræbelserne på at få gjort organisationen i Hvidovre Fodbold mere ¿brugervenlig¿, har klubben pr. 1. september tilknyttet Michael Hentrich som informationsmedarbejder. Han skal først og fremmest bidrage til, at afstanden mellem det, der sker i Hvidovre Fodbold, og dem som følger det, bliver mindre.

Af
ebohvidovreavis.dk

- Vi har længe haft et stort ønske om at få vore informationsplatforme gjort mere aktuelle og relevante for de mange, der følger os. Såvel hjemmeside som Facebook, Instagram mv. bliver derfor Hentrichs opgave at servicere, siger Martin Krogh-Jensen fra Hvidovre Fodbold, og fortsætter: - Vi håber, at vi med dette tiltag får flyttet os derud, hvor vi gerne vi være, synlige for alle i vores gøren og laden... Michael Hentrich: - Jeg er både glad og stolt over henvendelsen fra Hvidovre Fodbold. Jeg har stort set fulgt holdet hele mit liv, og glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at bygge hele kommunikationsdelen op, sammen med spillere, trænere, ledere, så vi kan få skabt et produkt, der er Hvidovre Fodbold værdigt...

Publiceret 26 August 2014 08:00