Løget Kirke. Foto venligst udlån fra kirken.

Løget Kirke. Foto venligst udlån fra kirken.

Løget Kirke fejrer rund fødselsdag

Løget Kirke i Løget fylder 10 år, og det bliver fejret med blandt andet gospel og kaffebord

Af
Ina Bjerregaard

Løget Kirke fylder 10 år og fejrer det i dagene 27.- 31. august med en masse arrangementer. Blandt andet er der onsdag den 27. august klokken 19.30 gospelkoncert i Løget Kirke med Gentlemen Silk fra Silkeborg.
Det er en gospelkoncert, der fører tilhøreren gennem historien, fra de tidligst kendte traditionelle sange og op til i dag med gospelmusik fra blandt andet Elton Johns hånd. Koncerten bindes sammen af korte fortællinger og krydres med et par fællessange undervejs. Der er lidt til ganen bagefter, og også her vil Gentlemen Silk synge.

Plancheudstilling om kirkebyggeriet

Fra den 27. august og frem til midten af oktober måned vises en plancheudstilling om kirkebyggeriet i 2003-2004. Udstillingen blev første gang vist i kirkens lokaler i tiden efter indvielsen, men kan nu genses her ti år efter. Den blev i sin tid skabt af Susie Kierkegaard fra Vejle, som blandt meget andet er amatørfotograf.

Åbent hus i kirken

Fredag den 29. august klokken 11.00 - 16.00 er der åbent Hus i kirken – med kaffebord, ”levende værksted” og flere fotos. I dette tidsrum vil der være ansatte og frivillige til stede samt kaffe på kanden. Fotoalbum med billeder tilbage fra sognegårdens første år og fra arrangementer gennem tiden, vil ligge fremme i kirkens forhal. Endvidere vises diasshows om kirkebyggeriet og om livet i sognegård og kirke gennem næsten 20 år. Fra klokken 13 arbejder Nørkleklubben i salen ved kirken og inviterer indenfor.
Søndag den 31. august er der festgudstjeneste i kirken. Efter gudstjenesten inviteres til gratis kirkefrokost i kirkens lokaler. Som afslutning på frokosten er der jubilæumslagkage.

Publiceret 26 August 2014 05:45