24-årige Cecilie Madsen glæder sig til at vise rundt i køkkenet på McDonalds.

24-årige Cecilie Madsen glæder sig til at vise rundt i køkkenet på McDonalds.

Nu åbner McD køkkenet

McDonalds køkken i Esbjerg er nu åbent for besøgende alle dage året rundt. Kig bare ind

Af
Rune Weitling

Har du nogle gange tænkt på, hvordan din milkshake, Big Mac eller McFlurry egentlig bliver lavet?
Skulle det være tilfældet, behøver det ikke længere blive ved tanken, for nu kan du nemlig besøge køkkenet hos McDonald's i Esbjerg hele året rundt. Dermed kan du ved selvsyn opleve de faste arbejdsgange hos burger-kæden i Esbjerg, der hver dag serverer i gennemsnit 2.000 måltider og flytter rundt på mange kilo hakket oksekød, burgerboller og salathoveder.
“Mine medarbejdere og jeg glæder os til at tage imod folk. Vi er et ungt team, som kan li' vores arbejde, og vi går meget op i helt friske råvarer og en høj fødevaresikkerhed. Men det kan alle jo sige, så jeg vil opfordre folk til at komme ned og se det,” fortæller Cecilie Madsen, som er restaurantchef hos McDonald's i Esbjerg.
Hun ved, at mange har en stereotyp forestilling om McDonalds, og det er blandt andet de mange fordomme om fastfood-kæden, hun håber at mane i jorden ved at åbne køkkenet. Der findes to forskellige typer besøg. Ét for de voksne og et for børnene. De små vil kunne deltage i forskellige lege og gættekonkurrencer, mens de voksne kan få lov at følge, hvordan deres yndlingsmenu bliver til.
Kunne du tænke dig en rundtur, der typisk tager 10-15 minutter, kan du booke et besøg på www.mcdonalds.dk/rundtur. Tilmeldingen giver restauranten mulighed for at planlægge rundturene, så de ikke forstyrrer arbejdsgangen i køkkenet.
“Vi håber, at folk vil tage imod tilbuddet. Vi er en åben arbejdsplads og glæder os til at vise folk rundt,” lyder det med et smil fra Cecilie.

Publiceret 26 August 2014 08:30