Siff Holst giver gode råd om stabilt blodsukker ved kommende foredragsrække.

Siff Holst giver gode råd om stabilt blodsukker ved kommende foredragsrække.

Spis dig til stabilt blodsukker

Man bliver revet med, når Siff med store armbevægelser, humor og selvironi, får alvorlige emner som kostvaner og optimal livsstil til at glide ned på en inspirerende måde. Hun deler gavmildt ud af sin viden, indsigt og erfaringer, mens hun taler fra hjertet.
I foråret erfarede hele 60 glade mennesker fra Køge og Greve glæden ved ny viden og redskaber. Derfor har FOF Køge Bugt sat en foredragsrække op, med flere nye redskaber og metoder til at træde op af sundhedsstigen. FOF Køge Bugt indbyder i samarbejde med Greve Diabetesforening til foredraget "Dit bedste år EVER!", hvor Siff udnytter sin baggrund som cand.scient. og gymnasielærer til at servere fagligheden, så alle kan være med.
Hun tager udgangspunkt i blodsukkeret, hvorfor det er livsnødvendigt at det er stabilt, og hvordan kost, tanker og bevægelse giver energi, klarhed og overskud. Siff Holst er forfatter til succesbogen ”Stabilt blodsukker - overskud i hverdagen”. Der er også lækre smagsprøver, der smager som slik, men er alt andet.
Foredragsrækken "Dit bedste år EVER! med stabilt blodsukker 1, 2 og 3" finder sted på dagene torsdag den 29.september, torsdag den 27. oktober og torsdag den 24. november. Prisen er 300 kroner for alle tre foredrag. Tilmelding hos FOF Køge Bugt inden den 15. september. Foredragene finder sted på Køge Gymnasium.
Fra klokken 18 til 19 har man mulighed for at få en bodyscanning, der måler din bodyage, muskelmasse, BMI, vandprocent mm., og i den forbindelse gives også personlig vejledning. Foredrag finder sted klokken 19-21, hvorefter der er spørgetid.

Publiceret 26 August 2014 13:00