Stærkt makkerskab kan være mange penge værd

Makkerskab.dk hedder en ny netværksside på nettet. Nu følger første 'makkerskabs-event’. En event, som finder sted i Haderslev

Af
Peter Rasmussen

Netværk betyder meget - Nogle gange næsten alt - Når man gerne vil have gang i en ny spirende virksomhed. Og tit er der ikke en masse kapital at investere i formålet.
Det er der at internetsiden Makkerskab.dk gør en forskel. Her gælder det om at gavne hinanden, og gøre det uden unødige omkostninger. Og nu søsætter gruppen så sin første event.
'Makkerskab pop-up event' hedder arrangementet, som finder sted hos Virksyd på Kløvervænget i Haderslev fredag den 5. september i tidsrummet 10.00 til 14.00. Hedr vil fire indlægsholdere sætte gang i snakken og samarbejdet. Og det med fire meget forskellige input.
Jonas Donsbæk vil fortælle om "Mailchimp - Verdens bedste system til nyhedsbreve". Ann Dorthe Pedersen står derefter klar med "Max positiv - En dyst med bue og pil".
Dernæst tager Ea Lundsteen over med temaet "Mentor ordning" inden det er i Inger Hjorts lod at runde af med "Rådgivning 1:1 - Test af loadhastighed". Efter de fire indlægsholdere er der afsat tid til snak og networking. Man kan læse mere om det spændende arrangement på www.makkerskab.dk"

Inger Hjort taler om rådgivning 1:1.

Inger Hjort taler om rådgivning 1:1.

Publiceret 26 August 2014 07:30