Skovbohallen bliver igen i år rammen om en ægte tyrolerfest.

Skovbohallen bliver igen i år rammen om en ægte tyrolerfest.

Stor Bierfest i Skovbohallen

BJÆVERSKOV: Sommeren går på hæld, og efteråret byder sig til ”på godt og ondt”.
En af goderne man kan se frem til, i Bjæverskov og omegn - bliver som tidligere annonceret - fredag den 10. oktober, hvor IF Frem Bjæverskov nok engang afholder en ægte oktoberfest i ”Bjæverskov Stadthalle” - måske bedre kendt som Skovbohallen.
Sidste års succes gentages, i en flot Bierfestpyntet Skovbohal, med 648 gæster placeret på 16 langborde, som hver især udgør en tysk delstat.
Der er endnu ledige billetter at få - men vær hurtigt - for de går som varmt brød. Den musikalske underholdning leveres af Danmarks eneste non-stop party orkester Top Seven, der de første timer spiller ”umbaba musik” i bedste Bierpartystil, anført af Peter Vollstedt, der selvfølgelig på tysk leder gæsterne gennem aftenen med diverse skålsange, kædedans og op på stole.
Top Seven er kendt for deres Bierfestoptræden i hele Jylland, Fyn og det nordtyske - men nu altså også i den vestlige del af Køge kommune.
Senere på aftenen går Top Seven over til de kendte nutidens toner, Jägerbomb, og fadbamser fra de store tanke, og andre slags drikkevare, vil være salgsklare hos det humørfyldte og tyrolerklædte barpersonale.
- Sidste år var cirka 80 procent af gæsterne, selvfølgelig også klædt på i bedste tyrolerstil, så i år er opfordringen til gæsterne, at de sidste 20 procent også tager stilen til sig - mere eller mindre. Der vil ligesom sidste år, være præmie til den bedst udklædte ”Heidi” og den bedst udklædte ”Anton”, fortæller Steffen Andersen fra IF Frem Bjæverskov.
Ønsker man at blive en del af denne festaften i ”Bjæverskov Stadthalle”, skal man kontakte Bente Bælum på tlf. 2485 0825, som har overblik over de resterende billetter.
pm

Publiceret 26 August 2014 06:30