Thomas Warberg på Teater Vestvolden.

Thomas Warberg på Teater Vestvolden.

"Teaterlivets dag" i Hvidovre

Arrangementer hele lørdag eftermiddag på Hvidovre Amatørscene og Teater Vestvolden

Så skal der sættes kryds i kalenderen på lørdag den 30. august fra kl. 12.00 til 17.30.

Denne dag præsenterer Hvidovre Kulturråd nemlig "Teaterlivets dag i Hvidovre", hvor børn og voksne vil få en chance for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv.
Man kan opleve smagsprøver på amatørteater og på professionelt teater. Det sker på Hvidovre Amatørscene, Byvej 56 og på Teater Vestvolden, Høvedstensvej 47-49, hvor Hvidovres teatre er gået sammen om at vise, hvor meget teaterliv, der er i vores kommune.
Dagen starter på Hvidovre Amatørscene, Byvej 56, kl. 12.00, hvor Teaterlivets dag åbnes af formand for Kultur- og Fritidsudvalget Niels Ulsing. Efterfulgt af et brag af en forestilling for de allermindste (1½-4 årige), for det er lykkedes Hvidovre Teaterforening at skaffe Jytte Abildstrøm teater Riddersalens forestilling "Åbent hus".
Chapper på Teater Vestvolden
Teater Vestvolden ligger hus til Teaterlivets Dag i Hvidovre. Chapper holder åben scene i teatrets bus, som holder ved teaterhuset på Høvedstensvej 49 kl. 16.20. Så kom og mød Chapper. Til foråret har teatret premiere på Chappers Rumrejse, hvor Chapper ¿flyver¿ op mellem stjernerne. Samme dag vil teatrets chef fortælle om repertoiret for sæson 14/15 og præsentere Teater Vestvoldens dramaskole. Teaterlivets Dag slutter på Teater Vestvolden kl. 17.30.
Zulu Comedy Festival
Derefter fortsætter teatret med Zulu Comedy Festival med 2 x testshows med to af Danmarks bedste komikere, Thomas Warberg og Christian Fuhlendorff til en specialpris på denne dag på kun 85,-. Her tester de to sjove herrer deres materiale af inden deres kommende turneer.
Alle er velkomne og det hele er gratis!
Man kan læse programmet på: kulturraadet.hvidovre.dk eller se det andet steds i avisen.
Et nyt gæstespil
Tirsdag den 9. og 10. september får Teater Vestvolden besøg af gæstespillet Marias Testamente fra det århusianske teater Gruppe 38.
Forestillingen handler om Maria, verdens vel nok mest kendte moder, der har mistet sit barn. Vi hører Marias fortælling og erkendelse, efterhånden som hun stykker begivenhederne om hendes søns død sammen. Er der en sag, der er stor nok til at det giver mening at miste sit barn? Marias historie og vidnesbyrd - Marias testamente.

Publiceret 26 August 2014 08:00