Den stærke russer Artem Laguta er med, når EMS i aften gæster Holsted.

Den stærke russer Artem Laguta er med, når EMS i aften gæster Holsted.

Laguta med mod Holsted

Når Esbjerg Motorsport gæster lokalrivalerne fra Holsted, er der ændret på to pladser i forhold til storsejren over Holstebro. Det skyldes blandt andet den kommende finale i World Speedway League.
Der er lagt op til en spændende dyst mellem de to tophold, når Esbjerg Motorsports forsvarende mestre møder førerholdet fra Holsted, men et par af de stærkeste danske kørere er ikke med på de to mandskaber. Hos Esbjerg Motorsport ser man bort fra Niels-Kristian Iversen, der ellers så frem til at køre den spændende match.
"Oprindeligt var det planen, at vi skulle have Niels-Kristian Iversen med i de resterende matcher i denne sæson, men han ville gerne have mulighed for at forberede sig optimalt til en spændende weekend med Grand Prix og World Speedway League. Derfor bruger vi i stedet vores stærke russer Artem Laguta. Han er en rigtig god erstatning, og vi havde mulighed for at bruge både ham og Krzysztof Kasprzak, der også skal køre for os i World Speedway League. Vi kommer bestemt for at hente point i Holsted, men er også klar over, at det er en yderst kompetent modstander, vi står overfor," forklarer pressechef Lars Guldager Dyhr fra Esbjerg Motorsport, som også kan berette om en ændring mere på holdkortet.
"Jonas Jensen gjorde det flot i sin debut, og han kommer ganske givet til at køre igen på et tidspunkt. Til matchen i Holsted er Patrick Josefsen med, da han har et godt kendskab til banen og tidligere har vist, at han kan køre stærkt derude. Vi skal være så skarpe som mulig til sådan en dyst, og derfor har Ib Pedersen valgt de kørere, som har de bedste forudsætninger for at præstere på dagen."

Esbjerg Motorsport stiller med følgende hold til matchen i Holsted den 27. august:
Artem Laguta
Rene Bach
Mikkel Bech
Max Fricke
Patrick Josefsen

Publiceret 27 August 2014 14:30