Strøby kirke. (Foto: JCJ).

Strøby kirke. (Foto: JCJ).

Nyt babysalmesang hold i Strøby

STRØBY: Så er der opstart af nyt Babysalmesangshold i Strøby Kirke. Babysalmesang er sang, musik, bevægelse og rytmik for dit barn med udgangspunkt i de danske salmer.
- Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i de små, som oplever med alle sanser. Der lyttes til musik, babyerne gynges i tæpper, vi laver rytmer - alt imens vi bruger kirkerummet og dets muligheder, fortæller underviser Maria Høyer.
Der kræves ingen særlige forudsætninger for at være med. Man skal ikke ”kunne synge”.
Det vigtige er at få en god og anderledes oplevelse sammen med sit barn. Salmerne læres undervejs og enhver synger med sit næb. Der fokuseres på kontakten til børnene via bevægelse og sang. Sang og musik stimulerer dit barns kreative udvikling.
En lektion er på 45 minutter og vil begynde og slutte på samme måde hver gang.
- Vi vil bevæge os rundt i kirkerummet og forsøge at lære nogle dansetrin til enkelte salmer, eller vi vil bruge anden bevægelse til at udtrykke en salme og dens indhold. Og ellers tager vi det hele, som det kommer, siger Maria Høyer.
Babysalmesangsundervisningen er gratis og ligger på tirsdage kl. 10.00-11.30. Det er et tilbud til dig og din mødregruppe med jeres babyer fra 2-12 måneder.
Første gang er tirsdag den 2. september.
Tilmelding efter ”først-til-mølle”princippet til underviser Maria B. Høyer på mail maria@nanari.dk.
pm

Underviser Maria Høyer.

Underviser Maria Høyer.

Publiceret 27 August 2014 17:15