Sdr. Havnegade spærres på fredag. Der er ingen parkering på Slotskajen onsdag til lørdag.

Sdr. Havnegade spærres på fredag. Der er ingen parkering på Slotskajen onsdag til lørdag.

Sdr. Havnegade spærres på fredag

Kongelig Classic spærrer Sdr. Havnegade og p-pladser på Slotskajen

I forbindelse med, at Kongelig Classic på fredag den 29. august ankommer til Sønderborg, er Sdr. Havnegade spærret fra Sønderbro til Nørrebro fra sidst på formiddagen til kl. 22.
Selve Slotskajen vil ikke være tilgængelig for parkering fra i dag, onsdag, til lørdag morgen, idet der opsættes telte m.v. til aktiviteter i forbindelse med Kongelig Classic.
Der er åbent for trafik til Sønderborg Slot.
Kongelig Classic omfatter i år ca. 80 sejlskibe, som fra fredag ved 15-tiden ankommer til Sønderborg fra Flensborg og lørdag fortsætter til Aabenraa. I forbindelse med, at skibene lørdag fortsætter sejladsen, skal de igennem Kong Chr. X’s Bro, og der vil derfor være en ekstra broåbning lørdag mellem kl. 9 og 10, ligesom broåbningerne må ventes at vare længere end sædvanligt. 
Lørdag kl. 8 er der desuden på Sønderbro start på cykelløbet SE Touren, som også må ventes at påvirke trafikafviklingen. 
Bilister, som normalt benytter Sdr. Havnegade til/fra Kong Chr. X´s Bro, anbefales på de nævnte tidspunkter at køre ad Kongevej-Lerbjerg-Løkken. Ønsker man at besøge nogle af aktiviteterne, kan det anbefales at gå eller cykle til havneområdet, hvis man har den mulighed.

Publiceret 27 August 2014 13:54