Seest nye børnehave tages i brug til næste år. (Foto: Kolding Kommune).

Seest nye børnehave tages i brug til næste år. (Foto: Kolding Kommune).

Børnehave i Seest:

Kunst for en halv million

Statens Kunstfond har bevilget de mange penge til den nye børnehave

Børn, forældre og ansatte i den nye børnehave i Seest kan glæde sig til en hverdag i kunstens tegn, når huset tages i brug næste år. Statens Kunstfond har bevilget knap en halv million kroner til kunstudsmykning af den nye institution.
Kulturkonsulent Rikke Aakjær Steffensen fra By- og Udviklingsforvaltningen, Kolding Kommune, der har stået for ansøgningen til Statens Kunstfond, glæder sig over det kommende tætte samarbejde med kunstfonden og siger blandt andet:

“Med pengene fra Statens Kunstfond, får vi en kunstudsmykning af den nye børnehave i Seest, som er helt i tråd med vores designvision og langt ud over det sædvanlige i tilsvarende byggerier”, siger Rikke Aakjær Steffensen.
Også den kommende leder af den nye børnehave, Antoinette Nybo Kjeldsen, er begejstret ved udsigten til, at kunsten kan få en fremtrædende plads i den nye børnehave, da hun mener, at det er helt i tråd med det fokus på æstetik, som de i forvejen prøver at ramme.

“Børn er stærkt sansende væsener og det er efter min mening, det kunst skal ramme: Vores sanser. Vi håber, at vi får noget kunst, som byder velkommen og som siger “kom her og rør” og som stimulerer sanserne og bliver et samlingspunkt. Og som man slet ikke kan lade være med at holde af”.

Publiceret 27 August 2014 16:00