Julie Gottschalk fra DF i Varde Byråd synes, at det fremlagte budget er et rigtigt godt udgangspunkt at tage med til 2. behandling

Julie Gottschalk fra DF i Varde Byråd synes, at det fremlagte budget er et rigtigt godt udgangspunkt at tage med til 2. behandling

Dansk Folkeparti:

Sundhed er en investering i fremtiden

Tilfredshed med forslag til budget

Af
Kim Schou

"I Dansk Folkeparti mener vi, at dette budget er et rigtigt godt udgangspunkt at tage videre til 2. behandling."
Sådan lød ordene fra byrådsmedlem Julie Gottschalk fra DF i Varde Byråd ved 1. behandling af budgettet tirsdag aften.
"Vi vil fra Dansk Folkepartis side ligge vægt på erhverv, bosætning og ældre på budgetseminaret. Vi finder det meget vigtigt, at der er vækst i kommunen, da det kan være med til at øge bosætningen og derved også vores børnetal," tilføjede hun.
"Det er vigtigt, at vi tillader os at se fremad, og at vi i vores forhandlinger indtænker at ældregruppen er støt stigende, og at der derved kan forventes en stigning i udgifter. Det er vigtigt, at vi fortsat er opmærksomme på at bevare de varme hænder og medvirke til at vi i Varde Kommune kan ældes med værdighed."
"Ligeledes er det også vigtigt, at vi tænker på vores sundhed, da det er en investering i fremtiden. Derfor skal vi selvfølgelig have fokus på cykelstier, og have et mål med at bevare vores titel som årets cykelkommune de næste år frem."
Julie Gottschalk kom også ind på kassebeholdningen.
"Vi mener, det er vigtigt at vi har en robust kassebeholdning, så vi har noget at stå i mod med, og at vi holder skatten i ro", sluttede julie Gottschalk, som ser frem til forhandlingerne i næste uge.

Publiceret 27 August 2014 08:00