Intet bliver overladt til tilfældighederne med det musikalske comedy show “Den nøgne sandhed”.

Intet bliver overladt til tilfældighederne med det musikalske comedy show “Den nøgne sandhed”.

Hospitalsklovne Kolding:

Den nøgne sandhed

Et musikalsk comedy show om mænd gæster Kolding Teater

Det er efterhånden en traditionen, at foreningen Hospitalsklovne Kolding står bag nogle af de spektakulære kulturindslag i Kolding. Det bliver også tilfældet søndag den 15. marts 2015, hvor foreningen præsenterer et musikalsk comedy show om mænd – Den Nøgne Sandhed. Publikum kommer til at møde Gordon Kennedy, Joachim Knopp, Mikkel Schrøder Uldal og Farshad Kholgi, og de påstår selv, at de vil klæde manden af til skindet. Nu skal sandheden frem - intet mindre.

De fire herrer bliver kaldt det mandlige modstykke til City Singler, og måske er det ikke helt forkert. Der er i hvert fald lagt op til latterbrøl med plads til eftertanke, når de indtager scenen og hudløst ærligt udstiller deres erfaringer med parforhold, pubertet, sex, drømme og forbier. Enhver, der kender en mand, vil grine og græde med over dette mandehørmende underholdningsshow i et forrygende mix af comedy, stand-up og fed musik.

“Vi har tidligere hentet de lidt udfordrende shows med City Singler til Kolding. Det gik rigtig godt med et udsolgt Kolding Teater. Derfor tør vi også godt kaste os ud i denne forestilling, som allerede på nuværende tidspunkt har fået stor opmærksomhed”, siger formanden for foreningen Hospitalsklovne Kolding, Geert Madsen.

“For et par år siden besluttede vi at satse på at give koldingenserne kulturelle oplevelser, så de ved at købe en billet til vores arrangementer, samtidig er med til at støtte vores arbejde økonomisk. Den beslutning har vi haft stor succes med, og vi håber derfor også, at rigtig mange vil købe billet til Den Nøgne Sandhed. Vi skal trods alt skaffe 300.000 kroner årligt for at have Gummitud og Frk. Lakrids på børneafdelingen på Kolding Sygehus.

Billetter til Den Nøgne Sandhed kan købes på Koldingbilletten – 70 20 20 96.

Publiceret 27 August 2014 13:00