HB Køge er videre til anden runde i pokalturneringen.

HB Køge er videre til anden runde i pokalturneringen.

Pokalsucces og skader for HB Køge

HB Køge vandt i pokalturneringen men blev samtidig hårdt ramt af skader i kampen mod Næstved onsdag aften. Søndag gælder det AC Horsens.

Af
Martin Rasmussen

HB Køge gik videre til anden runde i pokalturneringen med en 2-1 sejr onsdag aften i Næstved, men det var med hiv og sving, at sejren kom i hus, og den blev også dyr på en anden front, for skaderne haglede ned over Køgemandskabet.
Først blev Mikkel Gram-Jensen skadet, og siden måtte også Jannik Skov Hansen og Daniel Arrocha forlade banen med skader af forskellig karakter, og måske var det medvirkende til, at spillet haltede noget for HB Køge.
Næstved havde flest chancer i opgøret, og 2. divisionsmandskabet kunne have fået mere ud af lokalopgøret, hvis man havde været skarpere foran mål. I stedet var det først Sylvester Seeger-Hansen, der kunne bringe HB Køge i front midt i 2. halvleg, inden Philip Zinckernagel ti minutter senere fordoblede føringen. Kasper Mertz reducerede for Næstved, men det blev altså HB Køge, der lidt heldigt snuppede billetten til anden runde af pokalturneringen.
Her venter der i øvrigt endnu et opgør mod et 2. divisionshold, da HB Køge skal en tur til Næsby onsdag den 24. september.
Allerede søndag den 31. august venter dog næste opgave for Køgemandskabet, som skal forsøge at rette op på den lidt svingende form, når AC Horsens kommer på besøg. Her må der trods skaderne være pæne chancer for at hive tre point i land. Horsens er kommet svagt fra start i den nye sæson med tre nederlag i de første fem kampe, og sidste år havde HB Køge et godt tag på østjyderne. HB Køge har faktisk vundet de seneste fire opgør mod Horsens, og hos bookmakerne er man også favoritter til at tage den femte sejr på stribe.

Publiceret 28 August 2014 13:45