Tricktyve på spil to steder

En ung mand og en ældre kvinde blev i går udsat for tricktyverier i Esbjerg

Af
Louise Ritter

Et udenlandsk par gav den sidst på eftermiddagen onsdag som tricktyve to forskellige steder i Esbjerg. Første episode fandt sted ved Netto på Gl. Vardevej, hvor en 29-årig mand blev passet op af parret, der spurgte om vej. Mens kvinden spurgte den 29-årige mand om vej, havde den mandlige del af den udenlandske par held til at åbne den unge mands lomme og stikke af med hans hævekort.
Manden opdagede tyveriet med det samme, og da han råbte op, smed parret hans hævekort på jorden.
Så heldig var en ældre kvinde ikke kort tid efter ved Fakta i Sædding Centret. Også hun blev passet op af parret, der havde held til at distrahere hende så meget, at de efterfølgende kunne stikke af med hendes pung.
Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner og i særdeleshed fra folk, der kan genkende de to. Parret beskrives således: A: Mand, 25-30 år, spinkel, 170-175 centimeter høj, taler engelsk, udenlandsk af udseende, iført lyseblå skjorte, sandfarvet bukser og sorte/hvide tennissko. B: Kvinde, 25-30 år, 180-185 centimeter høj, spinkel, langt lyst hår, udenlandsk af udseende, taler engelsk, iført hvid trøje, sorte tætsiddende bukser, sorte ankelsokker og hvide sko. Desuden bar hun en skuldertaske.   

Publiceret 28 August 2014 13:15