Modelfoto

Modelfoto

Dragerne flyver over Vemmingbund

FOA Sønderborg arrangerer dragefestival ved Vemmingbund den 20. september

For tredje år i træk arrangerer FOA Sønderborg dragefestival ved Vemmingbund.
Med blæst og højtflyvende drager inviteres alle fra hele Danmark og udlandet til at komme og bygge en drage, til at sætte en drage op eller blot komme og kigge på.
Det sker lørdag den 20.september kl. 9-17 ved Vemmingbund Strand.
"Igen i år kan vi præsentere et rigtig godt program, der omfatter både dragebygning, Søredningstjenesten og brandbus fra Sønderborg Brand og Redning, Dansk Drageklub og meget mere. Der vil være noget for enhver smag, uanset om man er barn eller voksen. Et hit i år vil helt sikkert være, at de første 500 børn kan blive pirater/sørøvere med den passende sminke til. Måske møder man også en sørøver - hvem ved?", siger pædagogmedhjælper og fællestillidsrepræsentant Gitte Mikkelsen fra FOA Sønderborg.
Hun er én af en håndfuld medlemmer af FOA, der er med til at arrangere dragefestivalen.
”Vi skal have en forhåbentlig blæsende og tør, men også forrygende hyggelig dag, hvor vi kan nyde himlen som gerne skulle blive til en stor reklamesøjle for Sønderborg og Sønderjylland”, siger Gitte Mikkelsen.
FOA sætter flere præmier på højkant i tombolaen, blandt andet for den mest flotte og hjemmelavede drage.
Dragefestivalen åbnes af formand for Kultur- Borger- og Fritidsudvalget i Sønderborg Kommune Charlotte Riis Engelbrecht, og Heidi Møller Madsen der er repræsentant for FOA ungdom i Sønderjylland.
Broager Brandværns Showband og Broager Pipes and Drums trækker op. Fra scenen vil Wiborg og Guitar og Zerox Band akkompagnere de flyvende drager.
”Alle er velkomne. Og selvom man ikke er fortrolig med dragerne, så er der også mange andre aktiviteter bl.a. hobbyudstillere, dragebutik og ansigtsmaling”, siger Gitte Mikkelsen.

Publiceret 31 August 2014 06:00