Danske Øl-entusiaster er klar til at byde velkommen til Øllets Dag i Kolding.

Danske Øl-entusiaster er klar til at byde velkommen til Øllets Dag i Kolding.

Masser af øl til entusiasterne

"Der vil være omkring 8-10 forskellige bryggerier repræsenteret rundt omkring i byen, og så vil Danske Øl-entusiaster Kolding ved deres stand stå med rigtig mange forskellige øl. Det gjorde vi også sidste år, og der fungerede rigtig godt", fortæller Claus Mortensen der er formand for Øl-entusiasterne.

Som det har været de foregående år vil man på Øllets Dag den 6. september få mulighed for at smage en masse forskellige øl:
"Man kan købe smageglas og ølpoletter ved alle standene på ruten. Der vil være stande i Jernbanegade, ved Den Spanske Trappe, i Søndergade, på Akseltorv, på Rendebanen og ved A.L Passagen", fortæller Claus Mortensen og afslører at der også vil være mulighed for at møde udenlandske bryggeri:

"I A.L Passagen vil man kunne møde fire forskellige udenlandske bryggeri og selvfølgelig få serveret smagsprøver".
Brygmestrene i AL Passagen er Giovanni Campari fra Birrificio Del Ducato ved Parma i Italien, Alan Sheppard fra Edge Brewing i Barcelona, Spanien, Andy Baker fra Summer Wine Brewery i Yorkshire, England og Stéphane Bogaert fra Brasserie St. Germain i Nordfrankrig.

"Alle snakker de engelsk og tegnesprog, så kommunikation burde være muligt, og ellers tag en øl mere. Så kommer engelskkundskaberne ofte sejlende tilbage fra en fjern fortid", smiler Claus Mortensen.

Der vil også være en stand i AL Passagen fra YNWA-Beershop, (Den Engelske Pub You"ll Never Walk Alone) som står med nogle helt specielle nye Islandske øl. Henrik Feldthaus fra Beershoppen vil stå med disse unikke øl, der ikke er at få andre steder i Danmark.

Det hele begynder klokken 10.00 hvor der altså er rig mulighed for at få slukket tørsten over alt i byen.

Publiceret 31 August 2014 10:00