Syv store nye Volvo lastbiler indgår nu i H.P.Therkelsens vognpark. (Privatfoto).

Syv store nye Volvo lastbiler indgår nu i H.P.Therkelsens vognpark. (Privatfoto).

Ny power til H.P. Therkelsen A/S

Skifter Lastbil A/S har leveret syv nye Volvo FH 4x2 med 460 HK til H.P. Therkelsen i Padborg. Lastbilerne er et led i den løbende udskiftning af vognparken, der gør transportvirksomheden i stand til at honorere egne og kundernes forventninger til miljørigtige og effektive transporter.
“Vi har et mangeårigt og godt samarbejde med Volvo og Skifter Lastbil, der har givet os et indgående kendskab til Volvo produktet. Vi vælger Volvo på grund af lastbilernes stærke drivline og store driftsikkerhed. Vores kunder forventer transporter til tiden, og det efterlever vi med moderne lastbiler. Skulle uheldet være ude, har vi god støtte af Skifter Lastbils værkssteder, der er meget servicemindede ligesom Volvos øvrige serviceanlæg i Europa”, fortæller Mogens Therkelsen.
De nye Volvo lastbiler er udstyret med en lang række tekniske og sikkerhedsmæssige faciliteter. Blandt andet ACC, der er en dynamisk fartpilot, der holder en fast afstand til forankørende ved hjælp af en automatisk regulering af speeder og bremser.

Publiceret 31 August 2014 10:00