Læs Tipsbladets referat at kampen lørdag på Sydbank Park

Læs Tipsbladets referat at kampen lørdag på Sydbank Park

Tipsbladet:

SønderjyskE smed sejren til sidst

Læs Tipsbladets referat af lørdagens superligakamp, samt bladets "Værst og bedst" fra kampen

Af
Michael Ehrhorn

Tipsbladet

Tre værdifulde points var på spil, da SønderjyskE lørdag aften tog imod Randers FC på Sydbank Park. Værterne var uden sejr og mål i de seneste to kampe, mens kronjyderne skulle bruge en sejr for at gøre sig gældende helt i toppen. I en underholdende affære var det hjemmeholdet, der var tættest på sejren, men en udligning i overtiden sikrede 1-1 i Haderslev
Det var gæsterne fra Kronjylland, der startede opgøret bedst. Randers lagde et højt tempo, og efter bare seks minutter var Viktor Lundberg tæt på med et langskud, der gik centimeter forbi den ene opstander.
Der stod Randers FC på det meste i indledningen, og vi skulle frem til 19. minut for at finde første store tilbud til værterne. Bolden havnede for fødderne af Tommy Bechmann efter hjørnespark, men angriberen sparkede over. Randers kunne let have været foran efter flere gode tilbud til blandt andre Mikael Ishak, men i stedet slog SønderjyskE til.
Silas Songani kom igennem i et raid i venstre side, og alene med Johnsson i RFC-målet scorede Songani sikkert i det lange hjørne. Randers pressede på efter scoringen, og Marin Skender måtte diske op med en stor redning for at afværge et hovedstød ti minutter før pausen. Trods chancer gik SønderjyskE dog til pause foran med 1-0.
SønderjyskE kom ud til anden halvleg i en forbedret udgave, og i det 54. minut var Erik Marxen tæt på med hovedstød fra tæt hold. Der var dog fortsat gæsterne, der var tæt på udligningen, men i flere omgange kom Marin Skender og det lyseblå forsvar i vejen i sidste sekund.
Gæsterne pressede hårdt i slutfasen, og det hårde pres skabte ligeledes chancer til SønderjyskE, der var giftige på omstillinger, mens man fightede sig ud af det massive pres. Kronjyderne kom tæt på, men formåede ikke for alvor at besidde den afgørende skarphed.
Fire minutter inde i overtiden gav det hårde arbejde dog pote, da gæsterne fik udlignet. Et indlæg blev sendt ind mod Djiby Fall, der bagerst i feltet sikkert pandede udligningen ind fra tæt hold. En bitter pille at sluge for hjemmeholdet, der for alvor anede de tre points.
 

Værst og bedst

SønderjyskE - Randers FC 1-1 (1-0)
1-0 Silas Songani 28´
1-1 Baye Djiby Fall 90+4´
Kampens bedste
SønderjyskE:
Silas Songani var lørdagens helt store oplevelse på Sydbank Park. Med sine hurtige fødder, sine udfordringer og sin teknik ledes tankerne tilbage på Quincy Antipas blandt klubbens tilhængere, og lørdag kvitterede kantspilleren med et flot mål i første halvleg. Fortsatte med at kæmpe heroisk, inden han træt måtte lade sig udskifte med et kvarter igen
Randers FC:
Viktor Lundberg skabte rigtig meget i Haderslev, og var tæt på med et godt langskud efter seks minutters spil. En konstant trussel mod værternes forsvar med flere gode udfordringer, mens kun gode redninger fra Marin Skender og den afgørende skarphed var i vejen for en scoring. En stærk kamp af Lundberg, der viste mange af sine kvaliteter på Sydbank Park.
Kampens værste
I et opgør, hvor fysisk spil og fight passede begge mandskaber glimrende, var der ikke for alvor spillere, der floppede. Mikael Ishak burde dog have scoret i første halvleg, hvor han havde flere store muligheder, men skarpheden havde den nytilkomne angriber glemt i Kronjylland. Lod sig udskifte med Djiby Fall i det 67. minut, der udlignede til allersidst.
Kampens detalje
SønderjyskE-keeper Marin Skender brillerede lørdag aften, og hans redning ti minutter før pausen fik tilskuerne på Sydbank Park op af stolene. På et farligt hovedstød kastede keeperen sig heroisk ned og vippede helt ude ved den ene stolpe bolden forbi mål. Måtte dog opgive at redde udligningen i overtiden.

null

Publiceret 31 August 2014 15:00