Barbara Lyster ved ét af de malerier, hvor man virkelig kan se effekten af farverne på silke. Foto: Peter Rasmussen

Barbara Lyster ved ét af de malerier, hvor man virkelig kan se effekten af farverne på silke. Foto: Peter Rasmussen

Se billeder:

“Silke er helt fantastisk”

Spændende udstilling hos RCT i Haderslev Centrum

Af
Peter Rasmussen

“Silke er noget af det mest spændene materiale jeg nogensinde har arbejdet med. Det er et levende materiale, som man aldrig helt kan beherske. Silken har altid noget at skulle have sagt,” fortæller Barbara Lyster, som står bag den ene halvdel af den meget imponerende kunstudstilling, som frem til den 23. januar kan opleves hos Rehabiliteringscenteret for Torturofre - RCT - som har til huse midt i Haderslev Centrum. Der er kun åbent ugens fire første dage mellem 14.30 og 15.30, men kan man passe det ind, giver man sig selv en meget spændende kulturel oplevelse.

Flere år undervejs

Sammen med Barbara Lyster udstiller også Ulla Larsen. Begge kunstnere er lokale, men her ophører lighederne også - så igen er det lykkedes at skabe en udstilling, hvor de to udstilleres kunst klæder hinanden.
“Mine billeder er meget længe om at blive færdige. Det kan tage måneder - somme tider år,” fortæller Ulla Larsen, der aldrig navngiver sine billeder:
“Det er helt bevist, for jeg får ofte meget forskellige tilbagemeldinger på dem - og det er meget spændende at høre hvad andre ser i det motiv jeg har malet.”
Denne udstilling er et meget spændende mix af teknikker og stilarter, som viser at de to kunstnere favner meget brect.
Man kan som altid se de udstillede billeder på vore internatavis på adressen:
haderslev.lokalavisen.dk
Tag med på en rundtur!

Publiceret 25 November 2014 11:00