Nyt overfald på kvinde i Vejle:

Sparket i maven og kastet ind i hegn

Politiet efterforsker nyt overfald, der har ført til oprettelsen af kurser i selvforsvar for kvinder

33-årige Tine Pedersen fra Vejle har i et opslag på Facebook Vejle skrevet, at hun blev overfaldet, mens hun var ude at løbe en tur i byen. Da hun passerer en mand på fortovet, skubber han hende i asfalten og sparker hende to gange i maven, slår hende på skulderen og kaster hende ind i et hegn.
"Samtidig råber han fucking smatso adskillige gange, mens han sparker mig. Aldrig i mit liv har jeg været så bange," skriver Tine Pedersen, der har skrevet om overfaldet på facebook for at advare andre kvinder om, at der går en syg mand rundt.
Overfaldet skete fredag den 26. december klokken 11 på Ribegade i Vejle. Et vidne så overfaldet og ringede efter politiet, og Tine fik hjælp af forbipasserende, efter gerningsmanden var stukket af.
"Jeg er godt forslået og har været på skadestuen for at blive tjekket for indre blødninger i maven og et godt forslået kraveben. Psykisk er næsten det værste. Sådan en syg mand skal bare bag lås og bås!!," skriver Tine Pedersen.
Hun beskriver gerningsmanden som mulat med tæt klippet sort kruset hår, almindelig af bygning og cirka 175 centimeter høj. Han bar sort joggingtøj og sorte kondisko.
Vejle Lokalpoliti bekræfter, at man har modtaget anmeldelen om overfaldet, men at der ikke er nogen anholdt i sagen. Der har i december måned været flere umotiverede overfald på kvinder i Vejle.
"Vi efterforsker sagen sammen med de andre sager," siger vicepolitiinspektør Frede Nissen, Vejle Lokalpoliti.

Kursus i selvforsvar

Overfaldene har skabt stor debat på facebook. Flere kvinder skriver, at de er utrygge ved at gå alene udenfor, og nogle opfordrer til, at man bevæbner sig med en hårspray eller lignende til at forsvare sig.
Utrygheden har fået formanden for kampsportsklubben Amanogawa Ryo, John Lundgreen, til at arrangere et gratis seminar i selvforsvar for kvinder. Der har været så stor interesse for tilbuddet, at der nu er oprettet tre hold tirsdag den 30. december klokken 10-12, 12-14 og 19-21.
Det foregår i klubbens lokaler på Holmen 23 i Vejle, hvor man ifølge opslaget på facebook bare kan møde op, men bevæbne sig med tålmodighed, fordi der er kæmpe interesse for at deltage.
Ødsted Taekwondo Klub er også på banen med et nyt tilbud til kvinder om at lære selvforsvar.

null

Publiceret 29 December 2014 10:45