Fitnesstræner og TV 3-vært Henrik Duer giver masser af gode råd til deltagerne på

Fitnesstræner og TV 3-vært Henrik Duer giver masser af gode råd til deltagerne på "Køge Bugt på Vægten" ved åbningsarrangementet søndag den 11. januar.(Foto: Marie Louise Munkegaard).

Så skal hele Køge Bugt på vægten

Der er indvejning til 2015-udgaven af "Køge Bugt på Vægten" i Ravnsborghallen i Køge søndag den 11. januar kl. 11.00-13.00

Af
Per Møller

VÆGTTAB: Er du blandt de - formentlig mange mennesker - der føler sig lidt oppustet og at der er kommet lidt for mange kilo på "sidebenene" efter julen- og nytårets mange festligheder og sammenkomster, så er der straks i det nye år mulighed for hurtigt at slippe af med de overflødige kilo igen.
For tredje år i træk arrangerer Firmaidræt Køge, Spar Nord Køge, Køge Cykel Rings Venner og Lørdags-Avisen nemlig "Køge Bugt på Vægten".
Alle får mulighed for at være med i kampen om at blive Køge Bugts bedste taber - i selskab med venner, familie eller arbejdskolleger. Saml et hold på op til fem personer.
Det hold der efter otte uger kan fremvise det største vægttab løber med førstepræmien - et gavekort på kr. 10.000. Til holdene der slutter som nummer to og tre i konkurrencen er der h.h.v. kr. 5.000 og kr. 3.000.
Det koster kun kr. 500 pr. hold - op til fem deltagere pr. hold - at tilmelde sig "Køge Bugt på Vægten". Tilmelding skal ske senest fredag den 9. januar.
Der er indvejning til "Køge Bugt på Vægten" søndag den 11. januar kl. 11.00-13.00 i Ravnsborghallen i Køge.
Denne dag byder bl.a. på et Zumba surprice og et foredrag med fitnesstræner og TV 3-værten på programmet "Ekstremt Fed", Henrik Duer der sparker deltagerne igang med masser af gode råd og tips til bl.a. hvordan man får succes i sin bestræbelse på at tabe sig - og holder vægten ved lige når idealvægten er nået.
Du kan tilmelde dit hold på www.køgepåvægten.dk - hvor du også for mange flere gode oplysninger om "Køge Bugt på Vægten" 2015.

Publiceret 30 December 2014 06:00