Dette er ikke plakaten til næste års Spotlightfestival. For den plakat skal et barn eller ungt menneske nemlig lave.

Dette er ikke plakaten til næste års Spotlightfestival. For den plakat skal et barn eller ungt menneske nemlig lave.

Vilde, vidunderlige plakater

Spotlight inviterer børn og unge til at lave spotlightplakaten over næste års tema - ”vidunderlige vilde verden”

Af
Jørgen Flindt

Kulturfestivalen for børn og unge, Spotlightfestival, handler altid om mange ting, men et fælles træk er altid: Slip fantasien løs.
Og sådan bliver det også til næste år, hvor årets tema bliver 'Vidunderlige vilde verden', Og dermed er der atter tale om et tema, der åbner op. Her er snart alt muligt.
Derfor skal der laves en plakat, som skal bruges før og under festivalen, der finder sted i uge 38. Og vanen tro, er det børn og unge i Vejle Kommune, som kan prøve kræfter med at blive årets plakatkunstner.
“Hvad synes du er vidunderligt og vildt? Hvad kunne være sjovt at forestille sig?”, spørger Spotlight om i en pressemeddelelse og opfordrer børn og unge til at eksperimentere og slippe fantasien løs til temaet: ”Vidunderlige vilde verden”.
Plakaten skal bruges til at markedsføre festivalen og bliver trykt i et par tusinde eksemplarer. Den hænges op i lygtepæle, butikker, daginstitutioner, på biblioteker og på andre synlige steder i hele kommunen.
Du kan deltage i konkurrencen ved at sende dit eget originale motiv i form af et maleri, tegning, collage eller grafik på et stående A3 papir senest den 15. februar 2015 til:
Spotlight, Spinderigade 11E, 7100 Vejle eller til spotlight@vejle.dk.

Publiceret 01 January 2015 07:00