Sally Hadberg Petersen og Daniel de Taeje indstillede begge deres læreplads, BESTSELLER Logistikcenter Nord, til Årets Læreplads.

Sally Hadberg Petersen og Daniel de Taeje indstillede begge deres læreplads, BESTSELLER Logistikcenter Nord, til Årets Læreplads.

Læreplads:

Bestsellers logistikcenter er Årets læreplads

IBC - International Business College roser Haderslev-virksomhed

International Business College (IBC) har kåret BESTSELLER Logistikcenter Nord i Haderslev som Årets Læreplads i IBC-regi.
Virksomheden modtager hæderen, fordi to shippingelever er så glade for deres markante arbejds- og læreplads ved motorvejsafkørsel 67 Haderslev N, at de har indstillet den til hæderen.
”BESTSELLER skaber et elevmiljø, hvor der ikke skelnes mellem, hvem der er elev og ikke er. Frihed under ansvar er et nøgleord, som definerer arbejdsgangen, så jeg som elev har indflydelse på det daglige på lige fod med alle andre. Det gør, at jeg kan udvikle mig hele tiden,” fortæller en af indstillerne, Sally Hadberg Petersen.
Hun tager sammen med sin kollega Daniel de Taeje sin speditionselevuddannelse på IBC.
”Jeg får dagligt råd og nye udfordringer i mit arbejde og finder hurtigt ud af, hvordan jeg håndterer og løser de udfordringer. Er jeg i tvivl eller har spørgsmål, er jeg ikke bange for at spørge, da jeg ved, at jeg bliver vejledt af de mere erfarne kolleger,” fortæller Daniel de Taeje, der også har indstillet BESTSELLERs logistikcenter.
Hovedforløbet på IBC har ti forskellige faglige specialer med omkring 1.450 1. og 2. årselever. IBC har i år modtaget 21 indstillinger til Årets Læreplads fra alle specialerne.
”Langt de fleste indstillinger var rigtig gode og værdige som vinder. Det var dog ikke svært at vælge BESTSELLER som vinder, særligt fordi to elever fra samme virksomhed er så enige om, at deres virksomhed er den bedste,” fortæller uddannelseschef på IBC, Bodil Kirkegaard Johansen.
Bodil Kirkegaard Johansen er medlem i et udvalg på tre, der har peget på BESTSELLER som Årets Læreplads i Syd- og Sønderjylland.
”Den hæder er vi stolte af. Logistikcentret har kun eksisteret i to år, og Sally og Daniel er vores første elever. Begge har arbejdet her inden elevtiden, som er en klar fordel, da de kender vores særlige it-system og den særlige ånd på BESTSELLER, så de har kunnet begynde at arbejde fra dag et og har derfor fået stort ansvar,” fortæller elevansvarlig på BESTSELLERS logistikcenter, Heidi Therkelsen.

Publiceret 01 January 2015 06:45