Dronning Dorothea Teatrets formand går af

teater De seneste to år har Martin Bach Sørensen stået i spidsen for Dronning Dorothea Teatret, der blandt andet arrangerer festspillet, men til generalforsamlingen den 26. januar overlader han scenen til en ny formand.
Med et nyt job samt bopæl i Fredericia vil Martin Bach Sørensen ikke længere have sin daglige gang i Kolding. Han kan da også forlade posten med maner, da det er lykkedes at få teatret fast med på kommunens budget.
“Vi har forsøgt at vise vores kvaliteter frem for kommunen. Jeg er rigtig glad for, at de nu har givet tilsagn, om et fast tilskud på 250.000 kroner om året. Det giver ro til, at teatret fremover kan fokusere på at fortsætte den høje kvalitet. Det er en dejlig måde at stoppe på”, konstaterer den afgående formand.

Blodbrødre

Dagen før generalforsamlingen er der audition til årets festspil. Forestillingen er musicalen “Blood Brothers”, som har kørt i mange år i Londons West End.
“Det er vist første gang, den opføres som udendørs festspil i Danmark. Jeg synes, det viser, at vi er villige til at prøve nogle ting af sammen med vores dygtige samarbejdspartnere”, siger Martin Bach Sørensen.

Publiceret 03 January 2015 17:00