De to nyuddannede Varde-reddere står i orange tøj yderst til højre

De to nyuddannede Varde-reddere står i orange tøj yderst til højre

Falck Varde har igen uddannet redderelever

Falck Varde har færdiguddannet de to redderelever Mads Rask Klockmann og Signe Vogt Mikkelsen. Begge redderelever med speciale i ambulance og kan nu kalde sig niveau 1. reddere og fuldgyldige ambulanceassistenter

Af
Kim Schou

Signe & Mads fra Falck Varde har gjort det ekstraordinært godt. De opnåede begge et enormt flot og solidt resultat.
Signe og Mads leverede kvaliteten da det gjaldt.
Mads opnåede karakteren 12 og Signe karakteren 10. Der gives en samlet karakter ud fra: En skriftlig eksamen, tre praktiske eksamener lagt sammen til en karakter, som tæller dobbelt og til sidst en mundtlig eksamen. Dumper man bare en af de fem eksamener skal hele svendeprøven tages om.
Mads gjorde rent bord og opnåede 12 i alle fem eksamener. En helt ekstra ordinær flot indsats og Mads faldt ikke ud, en eneste gang i de fem eksamener, men holdt tungen lige i munden, kløede på og leverede varen. Det er første gang en redderelev i hele Danmark har opnået sådan et gennemsnit/resultat siden redderuddannelsen blev lavet om tilbage i 2006. Signe leverede også et utrolig flot resultat og opnåede karakteren 10 (12 i skriftlig, 12 i mundtlig og 7 i de tre praktiske - de praktiske tæller dobbelt). Signe og Mads var desuden begge med på vinderholdet sammen til Elevgame i 2013. En konkurence for redderelver i Norden, der bliver afholdt hvert år på Langvang i Randers. 
Redderuddannelsen tager to år og tre mdr. Efter endt uddannelse er man færdiguddannet redder med speciale i ambulance og må fungere som ambulanceassistent niveau 1 ud af 3 niveauer.
Netop nu søger Falck redder elever i alle regioner på nær Region Syddanmark, da Region Syddanmark jo som bekendt har valgt nogle nye aktører til at køre ambulancerne i Region Syddanmark efter den 1. September 2015. 
Se mere om ansøgning og hvordan på Falck's hjemmeside.

Publiceret 03 January 2015 06:00