GF Forsikring er ved at finde på plads i de meget større rammer på Bredgade. Foto: Peter Rasmussen

GF Forsikring er ved at finde på plads i de meget større rammer på Bredgade. Foto: Peter Rasmussen

Flytning:

GF går mod strømmen

Hvor andre lukker vælger GF i Haderslev at udvide kontoret

Af
Peter Rasmussen

I en menneskealder har det lokale GF kontor i Haderslev ligget i Gammelting 16 i Haderslev. Fra mandag den 22. december starter en ny æra imidlertid, når al kundebetjening kommer til at foregå i de nye lokaler i Bredgade 7.
“De sidste tre måneder har stået på ombygning, og vi kunne nu åbne dørene i det nye kontor mandag den 22. december klokken 8.00,” fortæller forretningsfører for GF Sønderjylland, Gunnar Hansen og tilføjer:
“Vi har haft utrolig god og hurtig hjælp fra Haderslev Kommune. Deres sagsbehandlingstid og behandling i øvrigt har været meget tilfredsstillende ligesom de håndværkere, vi har haft på har ydet en fantastisk indsats. Derfor er vi allerede klar til indflytning nu.”

Moderne og indbydense

“De nye kontorlokaler i Bredgade fremstår moderne og indbydende med gode parkeringsforhold, så GF kunderne både har lyst til og mulighed for at komme forbi til en god forsikringssnak. Da vi samtidig har udvidet medarbejderstaben fra de oprindelige 3 medarbejdere til nuværende 9 medarbejdere, kan vi samtidig give kunderne en endnu bedre rådgivning,” oplyser Gunnar Hansen.

GF Sønderjylland går mod strømmen

GF Sønderjylland udvider, hvor andre forsikringsselskaber lukker i Haderslev. GF Forsikring tegnede i starten udelukkende bilforsikringer, men har udvidet med alle gængse privatforsikringer, og nu fra 1. januar også med “landboforsikringer” til fritids -og nedlagte landbrug. Samtidig med de nye forsikringsprodukter tiltræder endnu en assurandør Pia Wendicke, der med 20 års erfaring er et kendt “forsikringsansigt” i Haderslev/Vojens -området.
GF Sønderjylland er mest kendt for “bilforsikring med tilbagebetaling af overskud” nærheden og tilgængeligheden med de kundevendte åbningstider.

Tæt på kunderne

“Med indvielsen af de nye lokaler, byder vi alle nuværende såvel som nye kunder velkommen i et kundeejede selskab, der går imod strømmen ved at udvide mulighederne for personlig rådgivning og service helt tæt på kunderne,” slutter Gunnar Hansen.

Publiceret 03 January 2015 08:00