61,2% svarede på tilfredshed med skolen

Samlet rapport om forældretilfredshed ligger klar i april

Af
key

Siden midten af november har forældre til skolebørn i Hvidovre kunnet deltage i en tilfredshedsundersøgelse af det kommunale skolevæsen, SFO og klub.
Undersøgelsen er nu færdig og 61,2% af forældrene har valgt at svare på undersøgelsen.
Forældretilfredshed er en del af Hvidovre Kommunes såkaldte kvalitetsløft på skoleområdet. Derfor er forældrene blevet spurgt om en række spørgsmål netop i relation til deres børns skolegang og forældrenes tilfredshed dermed.
- Der er rigtig mange, der har deltaget I tilfredshedsundersøgelsen. 61,2 % af forældrene i Hvidovre Kommune har svaret på undersøgelsen, hvilket er en meget flot svarprocent. De mange besvarelser giver os vigtig information om, hvor vi gør det godt, og hvor der er plads til forbedringer, skriver Chef for skole- og klubafdelingen Rune Ahlmann Nielsen i et brev til forældrene.
Svarene skal analyseres og samles i en rapport, der skal vise de generelle tendenser for kommunen og de enkelte resultater for skoler, SFO og klubber. Rapporten forventes at være klar i april.
Derefter vil resultaterne blive behandlet af de enkelte skolebestyrelser, forældreråd, klubbestyrelser og forældrebestyrelser.
 
 

Publiceret 05 January 2015 09:30