Danseskole får besøg af Jens Werner

Den tidligere verdensmester og Vild med dans dommer på TV2 Jens Werner gæster Aabenraa den kommende weekend.
Dette sker i forbindelse med danseskolen Step By Steps anden ud af tre pointturneringer i denne sæson.
Den ene halvdel af makkerparret fra Step By Step, Lars Christensen og Jens Werner har været tætte kammerater siden de var 11 år, hvor de mødte hinanden for første gang på danseskolen Pejsegården som er ejet af Britt Bendixen, der er den anden ud af de fire dommere fra Vild med dans.
Det er Britt Bendixen, der er primus motor for de to drenges kæmpe karriere. Den start og uddannelse de har fået igennem Britt Bendixen er der i dag mange, der nyder godt af, i og med at både Jens og Lars idag giver deres viden og ekspertise videre til den nye danseinteresserede generation.
Fredag den 9. januar begynder med en workshop for alle Sønderjyllands sportsdansere. Klokken 15.00-17.00 er det for børn og junior, kl. 17.15-19.15 er det for ynglinge og voksne og kl. 19.30-21.30 er det for voksne par, der interesserer sig for dans, men nødvendigvis ikke bruger det på turneringsplan.
Tilmelding skal ske til danseskolen Step By Step, hvis de ønsker at deltage.
Lørdag den 10. januar giver Jens Werner private enetimer fra kl. 10-21.
Søndag den 11. januar dømmer Jens Werner Step By Steps danseturnering fra kl. 10 til 19 på danseskolen, Vestergade 11-13 i Aabenraa. Her er alle velkommen til at kigge forbi.

Publiceret 05 January 2015 12:45