Aabenraa Brass Band er klar med et brag af en nytårskoncert på søndag. (Pressefoto).

Aabenraa Brass Band er klar med et brag af en nytårskoncert på søndag. (Pressefoto).

En rigtig nytårskoncert

Musik og Teaterhuset i Aabenraa lægger scene til Aabenraa Brass Bands nytårskoncert

Vi lever i en tid hvor udbuddet er stort, så i år har du mulighed for at zappe ind på en festlige, fornøjelige og farverige nytårskoncert.
Aktørerne er Aabenraa Brass Band, og koncerten finder sted søndag den 11. januar kl. 15 i Mutiks og TEaterhuset, Sønderjyllandshallen i Aabenraa.
Som styrmand for det 40 mands store Brass Band er det dirigent Pål Soknes, som vil lede slagets gang musikalsk.
Om Pål kan der kort fortælles at han er nordmand, men har sin gang i Århus hvor han er uddannet på musikkonservatoriet, han blæser slev på waldhorn og er derudover også sanger, han er freelance dirigent, men dirigerer udover Aabenraa Brass Band også Århus Postorkester, han assisterer ofte ved både Prinsens Musikkorps samt ved Slesvigske Musikkorps.
Nytår skal jo fejres med manér, og det kan jo gøres i forbindelse med Musik & Teaterhuset og Aabenraa Brass Bands Nytårskoncert som, med garanti, er spækket med en dejlig blanding af underholdende, forfriskende og meget velklinge toner fra hele verden.
Der vil være dygtige solister såvel som veloplagt konferencier, i år er det Thomas Ring Thomsen, som før har stået på scenen med Aabenraa Brass Band.
Billetsalget er kommet godt fra start, men der endnu ikke helt udsolgt.

Publiceret 05 January 2015 07:00