Et af landets bedste harmoniorkestre, Tonica, kan opleves på Kolding Teater den 15. januar.

Et af landets bedste harmoniorkestre, Tonica, kan opleves på Kolding Teater den 15. januar.

Fejrer 25 og 75 års musik-jubilæum

Der er koncert på Kolding Teater den 11. januar

Når René Bjerregaard Nielsen søndag den 11. januar klokken 15.00 slår an til to timers festlig og varieret musik og underholdning, er det starten på nytårskoncert nr. 25 i træk, som Kolding Harmoniorkester arrangerer på Kolding Teater – den første koncert fandt sted i januar 1991, hvor Teatret netop var åbnet.
”I år er det lykkedes at få et af landets bedste harmoniorkestre, Tonica, til at komme og spille for os. Og det endda i året, hvor orkestret fejrer sit 75 års jubilæum” udtaler Erik Jensen fra Kolding Harmoniorkester: ”Det bliver en herlig koncertoplevelse i fantastisk selskab med den skønne sangerinde Julie Berthelsen, med Lars Birkelund Olsen som solist på tuba, og med Alex Bødiker som konferencier. Vi håber, at rigtig mange vil kommen på Kolding Teater og bakke op om vores traditionsrige, festlige musikalske start på det nye år”
Set i lyset af, at DR lukker Underholdningsorkestret, er det således godt at kunne give publikum ”live” musikalsk underholdning i topklasse med et stort orkester, som spiller et alsidigt repertoire, og med herlige aktører forrest på scenen:
Julie Berthelsen har, siden hun i 2002 var med i TV2's talentkonkurrence, været en efterspurgt, ”varm” sangsolist.
René Bjerregaard Nielsen dirigerede fra 2003 til 2012 Slesvigske Musikkorps og har efterfølgende bl.a. været musikalsk leder ved Fredericia Teaters opførelser af deres succesfulde musicals Aladdin og Den Lille Havfrue.
Lars Birkelund Olsen er tubaist i Slesvigske Musikkorps og var i en årrække en sprudlende dirigent for Kolding Harmoniorkester.
Max Bødiker er nok mest kendt som et af de tre medlemmer af Willys Kaffeklub men er også helt i sit es i rollen som konferencier. Eftermiddagens alsidige program byder på musik af bl.a. Carl Nielsen, H. C. Lumbye, Rachmaninoff, Leroy Anderson, Louis Prima og The Beatles og selvfølgelig nogle af Julies populære sange. Og mon ikke afslutningen vil være genkendelig fra de foregående 24 nytårskoncerter?
Koncerten afholdes søndag den 11. januar 2015 kl. 15.00 på Kolding Teater. Billetter kan købes på www.billetten.dk, på tlf. 7020 2096 eller ved indgangen. Pris kr. 140,- plus gebyr.

Publiceret 05 January 2015 17:15