Kampsporten Moo Duk Kwan Tang Soo Do kan fra 5. januar dyrkes i Givskud.

Kampsporten Moo Duk Kwan Tang Soo Do kan fra 5. januar dyrkes i Givskud.

Givskud starter kampsportshold

Nu kan man gå til Moo Duk Kwan Tang Soo Do i Givskud

Af
Jørgen Flindt

Moo Duk Kwan Tang Soo Do en gammel koreansk kampkunst som er en blanding af Taekwondo, Karate, Kung Fu, Tai Chi, judo og Ju Jitsu. Det er også en kampsport, som for præcist ti år siden blev introduceret i Ødsted, siden i Jerlev, og nu er turen kommet til Givskud, hvor der er holdstart mandag 5. januar.
“Der er tale om en helt ny klub i Givskud. Men vi har været forbi nogle gange og undervise i ungdomsklubben, og vi er den vej igennem blevet spurgt, om vi ikke vi starte i Givskud. Og det vil vi gerne,” siger Erik Kristensen, der selv er tilknyttet klubben i Jerlev og Ødsted.
Han har 5. Dan og ved derfor mere end de fleste omkring Moo Duk Kwan Tang Soo Do.
“Det henvender sig til alle fra 10 år og opefter. Der er forskellige grunde til at folk melder sig. Nogle vil lære at forsvare sig, andre gør det for motionens skyld, andre for samværet skyld. Men uanset så er alle velkomne,“ siger han.
Stedet er Givskud Hallen og finder sted mandage klokken 17.30 til 19.00. Pris er halvårlig 400 kroner. Har du aldrig prøvet Tang Soo Do før, er først måned gratis. Kontingent i Givskud Moo Duk Kwan indebær adgang til træning i Jerlev Moo Duk Kwan Tang Soo Do

null

Publiceret 05 January 2015 09:00