Kolding har fået en verdensmester

Læserbrev:
Ole Alsted
Byrådsmedlem, Venstre
Næstformand Fritid og Idrætsudvalget, Kolding

Det er med en kæmpe glæde og stolthed, at kunne oplyse at bowleren Thomas Larsen fra BK Trekanten KIF sammen med to andre har vundet verdensmesterskabet i bowling. VM medaljen kom i hus i december i Abu Dhabi, hvor først semifinalen blev vundet over SydKorea, og i finalen blev stornationen USA besejret. Thomas Larsen er den eneste dansker der lever af at spille bowling, så det kræver megen træning og rejsen rundt i hele verden.
Dubai, Istanbul og Las Vegas er alle steder hvor Thomas deltager i store stævner, der er nødvendigt for at kunne leve af det. Nåh ja – så skal turneringerne jo så også lige vindes.
Det skete så kort før jul, og det er en fantastisk præstation, det har været målsætningen at nå en VM guldmedalje inden for de næste 5 år, den kom så allerede nu. Det er resultatet af flid, viljestyrke og hårdt dedikeret arbejde – sådan!
Vi er stolte af at have en verdensmester i Kolding, som kan være med til at profilere Kolding Kommune, en super rollemodel for andre, der også ønsker at prøve kræfter med eliteidrætten.
Mon ikke også der er god mulighed for at bytte seneste sølvmedalje ud med guld her til DM.
Endnu engang stort tillykke.

Publiceret 05 January 2015 13:00