Lørdag den 17. januar er der vinter genbrugsmarked på Travbanen i Bjæverskov. (Privatfoto).

Lørdag den 17. januar er der vinter genbrugsmarked på Travbanen i Bjæverskov. (Privatfoto).

Lions afholder vinter genbrugsmarked

På Travbanen i Bjæverskov

BJÆVERSKOV: Lørdag den 17. januar fra kl. 10.00 til kl. 14.00 går det atter løs med Lions Clubs genbrugsmarked i Bjæverskov.
"Løverne" har fejret nytåret og er i rigtigt udsalgshumør. Kræfterne er samlet til årets første store genbrugsmarked. Alt er klart til salg fra lokalerne i den gamle store tilskuerpavillon. På første sal sælges glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, kobber og nips, el- og elektronik m.v. I stueetagen findes masser af bøger, hvor fotos og billeder er i fokus.
Og ikke mindst mange flotte kvalitetsmøbler af enhver slags.
- Vi er overvældet i Lions, idet mange store og små ting er dukket op fra folks gemmer, siger Per Juhl fra Lions Club i Køge.
- Vi henter gerne store møbler og partier med indbo. Selvfølgelig er vi lidt kræsne, idet fx møbler, boliginventar og bøger skal kunne sælges til oftest lige så kræsne og bevidste genbrugsfolk. Men forbavsende nok modtager vi virkelig mange gode ting og sager fra flinke mennesker, der enten skal flytte til mindre forhold eller bare selv ønsker fornyelser til hjemmet.

Åbningstid er 10-14

Genbrugsmarkedet lørdag den 17. januar afholdes på Travbanen i Bjæverskov. Det næste genbrugsmarked er først lørdag 18. april.
Åbningstiden for genbrugsmarkedet er fra kl. 10 til kl. 14, og der plejer at være herlig kræmmertrængsel allerede fra begyndelsen. Mange benytter sig for øvrigt også af den velforsynede café, hvor man i en kort indkøbspause kan få både vådt og tørt.
I øvrigt tilbyder Lions Club kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.
Ligger man for øvrigt ligge inde med nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man meget velkommen til at indlevere effekterne til Lions Genbrug.
Det kan ske den første lørdag i hver måned fra kl. 10-12 på Travbanen, samme sted hvor genbrugsmarkedet foregår. Indkørsel skal ske fra Vollerslevvej i Bjæverskov.
Genbrugsting og brugbare effekter kan også stilles ved eller i genbrugscontaineren på KARA i Køge. Containeren er klart afmærket, og står lige indenfor til venstre, når man ankommer til pladsen.
Man kan også kontakte Lions Club på 2047 8083 for aftale om afhentning af større partier, gode møbler eller dødsboer.
- Det er Lions-klubberne i Køge Kommune, som arbejder sammen om genbrugsmarkedet. Overskuddet går ubeskåret til Lions' humanitære hjælpearbejde både lokalt, nationalt og internationalt. Et hjælpearbejde, hvor der vel at mærke ikke bruges én eneste krone til administration, slutter Per Juhl.
pm

Publiceret 05 January 2015 15:45