Marie Key udgiver ny plade og starter turné i Vejle

Den 2. februar udgiver Marie Key sit nyt album 'Tænker du vi danser'. Fire dage senere åbner billetsalget til en koncert med hende på Vejle Musikteater, der er starten på Marie Keys forårsturné. Den 35-årige sangerinde spillede senest i Vejle til Rock i Byparken i 2013. Senere på året vandt hun 6 priser til DMA.
På det nye album 'Tænker du vi danser' er sangerinden og sangskriveren tilbage med en ny sound og et nyt udgangspunkt. De ulykkelige forelskelser er trådt i baggrunden, og frem dukker en række begejstrede og boblende kærlighedssange.
“Med få undtagelser er det efter min mening en meget lys plade. Både i sin musikalitet og i sine tekster er det et optimistisk album. Flere af sangene handler om at give slip på de forbehold og betænkeligheder, man måtte have, og i stedet tro på kærligheden og fremtiden,” siger Marie Key i en pressemeddelelse fra Vejle Musikteater.
Marie Key danner igen makkerskab med sin producer Andreas 'Maskinen' Sommer. Sammen har de bragt en god portion soul ind i deres musikalske univers. Det kan høres på albummets første single 'Fatter det nu', som kom på gaden den 29. december.

Publiceret 05 January 2015 16:15