(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Sølvskeer og smykker stjålet fra villa i Herfølge

INDBRUD: Lørdag aften den 3. januar kl. 20.43 modtog politiet en anmeldelse om indbrud i en villa på Bygvænget i Herfølge. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 12.15 og kl. 20.30. Gerningsmanden har fået adgang gennem et opbrudt vindue. Der er foretaget gennemrodning af skuffer og skabe i hele huset. Alle skabslåger og skuffer stod åbne. Blandt kostervalget var 12 sølvskeer og et ukendt antal smykker.
Gerningsmanden har forladt villaen via hoveddøren som er åbnet med anvendelse af fundet nøgle.
Næsten samtidigt lørdag aften - kl. 21.07 - indløb anmeldelse om indbrud andet sted i Herfølge - på Rugvænget, hvor gerningsmanden havde aflagt "besøg" i tidsrummer mellem kl. 15.00 og kl. 21.05. Et vindue til værelse var opbrudt, herfra indstigning og færden i hele huset. Skuffer og skabe gennemrodet. Blandt kostervalget var guldsmykker.
Lidt senere lørdag aften - kl. 21.37 - lød alarmklokkerne fra Industrivej i Bjæverskov, hvor der var foretaget indbrud mellem kl. 15.45 og kl. 21.30. Indstigning via aflistet rude til soveværelset. Færden i soveværelse, kontor og badeværelse. Skuffer i køkken/alrum samt børneværelse gennemrodet.
pm

Publiceret 05 January 2015 08:30