Vi siger helt farvel til Budstikken-navnet og hedder fremover Lokalavisen Kolding

Vi siger helt farvel til Budstikken-navnet og hedder fremover Lokalavisen Kolding

Velkommen i 2015 og til Lokalavisen

Vi vinker farvel til Budstikken-navnet, men ikke til vores værdier

Af
Rune Weitling

Mange billeder er skudt, tusindvis af annoncer er produceret og titusindvis af linjer er skrevet, siden Lokal-bladet Budstikken kom til verden i Sønderjylland tilbage i 1935. Frem til 1998 udkom den hustandsomdelte ugeavis kun i Vojens nær Haderslev, men den familieejede virksomhed begyndte i slut 90'erne en ekspansion med udgivelse af Budstikken i først Sønderborg og siden mange andre byer.
I maj 2011 blev de 12 aviser, som på daværende tidspunkt var ejet af Hans Løhndorf, købt af JP/Politikens Hus. Koncernen ejer bl.a. Dagbladet Politiken, Jyllands Posten, Ekstra Bladet, JP/Politikens Forlag, Erhvervsaviser, en lang række andre medier og ikke mindst 48 lokale ugeaviser i Danmark og 40 lokale ugeaviser i Sverige.

Vi er dit lokale medie

I Danmark hedder langt de fleste aviser Lokalavisen, og med 2015 synes vi, at tiden nu også er inde til, at vi siger et endegyldigt farvel til Budstikken-navnet, så vi fremover kun hedder Lokalavisen Kolding.
Med navneskiftet siger vi dog på ingen måde farvel til de lokale og nære værdier, som Budstikken-navnet alle dage har dækket over, og som er en del af vores historie. Vi vil derfor fortsat være den lokale ugeavis, der kærer sig om lige præcis dét, der foregår ude foran din hoveddør. Det er fortsat i Lokalavisen Kolding, at du vil kunne finde den spændende lokale annonce og det gode tilbud, som du ikke ser andre steder. Og vi vil stadigvæk være det lokale medie, hvor du kan læse om den nye frisør i byen, skolereformen, dit lokale håndboldhold, detailhandlen, julemandens hus og meget, meget andet. Både i avisen, på vores hjemmeside og på Facebook.

Fordele og synergier

Vi skiller os altså ikke af med Budstikken-navnet for at sige farvel til nogle af de nære værdier, som vi står for.
Men vi lægger omvendt heller ikke skjul på, at vi skifter navn for at manifestere og synliggøre endnu mere klart, at vi både er din Lokalavis, men altså også er en del af Politikens Lokalaviser A/S med alle de fordele og synergier, som det giver os.
Vi tror på, at vi på denne måde får det bedste fra begge steder, så vi fortsat fremover kan levere den mest levende, spændende og læseværdige lokalavis til dig. Nemlig Lokalavisen Kolding.
Tak, fordi du læser med. Vi glæder os til fortsat at lave en lokal og nærværende avis til og for dig. Rigtig godt nytår og god læselyst.

Publiceret 05 January 2015 11:30