Jeg skammer mig, men ...

Et par gange glippede jeg med øjnene, da jeg så Dansk Folkepartis byråds- og regionalrådsmedlem, Peter K. Poulsen, tone frem på TV2 i en optagelser, der var flere timer gammel. Han talte imod islamisk indflydelse og koblede det sammen med moskeen i Haderslev.

Den moskesag er for længst død. Moskeen er indrettet i en tidligere erhvervsbygning og ser uendelig dansk og ydmyg ud.

Men hvad sker?

Jo, samme Peter, der før moske-sagen døde, kraftigt talte imod en flytning af Haderslev-moskeen fra én bygning til en anden, og omtalte den nye moske som en stormoske med guldkuppel, blev nogle timer efter at han havde talt med TV2, citeret under Siad-demonstrationen 5. januar. Frit Danmarks Michael Ellegaard langede hårdt ud efter stormoskeen i Haderslev og betegnede biskoppen, lokale præster og menighedsrådsmedlemmer som landssvigere.

Frit Danmarks retorik var identisk med Peter K. Poulsens.

Nu spørger jeg mig selv: Hvorfor lavede TV2 en kobling til en død historie. Det er aldeles ujournalistisk. Svaret er, at hadets gløder skal holdes varme - det er Peter K. Poulsen, DF, Frit Danmark og Siad interesseret i, og TV2-journalister stod parate til at bære gløderne videre.

Jeg skammer mig på mit fags vegne.

... men jeg er stolt over, at borgere fra Haderslev Kommune viste de fascistoide kræfter vintervejen. Det skete ved moddemonstrationen på Gravene i Haderslev, hvor mellem 400 og 700 deltog. I Siads hadefulde demonstration deltog 46.

Havkatten Calle

Publiceret 05 January 2015 23:27