Teaterkomedie:

Mord på slottet

Morskabsteateret Comedieteatret kan opleves i Vejle Musikteater tirsdag den 13. januar klokken 19.30 i forestillingen 'Mord på Skackholm Slot'. Det er et Agatha Christie-agtigt drama med Vicki Berlin, Pernille Schrøder, Bente Eskesen, Lone Rødbroe og Thomas Mørk, der gi'r den gas i 23 forskellige roller.

Beskrivelse fra pressemeddelelse:
Grev Otto Vilhelm von Skack er død, og nu samles familien på Skackholm Slot til oplæsning af testamentet. Men allerede inden sagfører Rabenfeldt ankommer, bliver grevinde Lydias søster Dorothea kvalt... og en skakbrik er væltet på det gamle skakbræt.
Kriminalinspektør Erik Blom bliver sat på sagen, og sammen med den yndige komtesse Irene prøver de at opklare forbrydelsen. Men ak ganske kort tid efter bliver den franske stuepige Cosette også myrdet, lige som hun skulle til at fortælle kriminalinspektør Erik Blom, hvad hun havde set - og endnu en brik på skakbrættet er væltet.
Hvem begår disse hårrejsende forbrydelser? Er det kokkepigen Fru Mikkelsen? Er det grevinde Lydias fordrukne søster Clarissa? Er det baron Hubert af Botfeld eller er det hushovmester Sejersen?
Dette Agatha Christieske drama er lagt i hænderne på amatørteaterentusiasterne 'Thalias Tjenerinder.' En gruppe kvinder i deres bedste alder, der kaster sig frygtløse ud i skuespillets svære kunst. Hvad de måtte mangle i talent, bliver opvejet af deres entusiasme. Læg dertil et modeshow, en publikumsquiz, et lysbilledforedrag samt en lyndublering.

Publiceret 05 January 2015 08:30