Bredballe Idrætsforening går i næste uge i gang med at bygge sin kunstgræsbane på Hældager Stadion.

Bredballe Idrætsforening går i næste uge i gang med at bygge sin kunstgræsbane på Hældager Stadion.

Bredballe får hjælpende hånd til kunstgræsbane

Andre klubber, der også har planer om kunstgræsbaner, har sagt ja til, at Bredballe får ekstraordinært tilskud for at komme i gang.

Bredballe Idrætsforening regner med i næste uge at kunne gå i gang med at anlægge sin længe planlagte kunstgræsbane.
Klubben lægger ikke skjul på, at det har været en hård kamp at skaffe pengene til projektet, selvom man til at starte med har reduceret arealet af kunstgræsbanen fra 11.000 til 8.800 kvadratmeter for at kunne komme i gang.
Det endelige gennembrud kom på et fælles møde med Vejle Kommune og de øvrige fire klubber i kommunen, der også planlægger at bygge en kunstgræsbane.
Her sagde de øvrige klubber ja til, at Vejle Kommune giver et ekstraordinært tilskud til Bredballe på 300.000 kroner.
Tilskuddet er muligt, fordi Givskud, der som den første klub for nylig fik kunstgræs, ikke brugte hele det beløb, som kommunen havde afsat.
“Vi er glade for, at de øvrige klubber valgte at bakke op, så tak til Vejle Kommune og klubberne”, siger Carsten Døhr fra Bredballe IF.

250.000 kroner fra fonde

Bredballe Idrætsforening har i december været heldige at modtage store beløb fra to fonde, som har været med til, at man nu kan komme i gang med banen.
"Først var der 100.000 kroner fra Spar Nord Fonden via den lokale afdeling af Spar Nord i Vejle. Det glæder vi os rigtig meget over, idet Spar Nord også er hovedsponsor for hele Bredballe Idrætsforening. Et par dage senere modtog vi et dejligt brev fra Krista og Viggo Petersens Fond med et tilsagn om 150.000 kroner til kunstgræsbanen," fortæller Carsten Døhr.
Hvis der ikke kommer for megen nedbør og frost, kan banen være klar i midten af marts, og så vil man holde officiel indvielse i midten af april.

null

Publiceret 08 January 2015 13:30