(Pressefoto).

(Pressefoto).

Bylivskalenderen for 2015 er ude nu

KØGE: Dette års Køge Kyst Bylivskalender byder traditionen tro på et hav af aktiviteter og arrangementer for alle aldre – både populære gengangere og spritnye af slagsen.
Et nyt år er lig med masser af nye kulturaktiviteter langs Tråden i Køge. Køge Kyst har igen samlet det brede udvalg af arrangementer, aktiviteter og begivenheder for hele året i en spækket bylivskalender, der både findes i trykt og digital form.
Heri kan man f.eks. læse om årets udendørs kunstudstilling med duoen Randi & Katrine, som er arrangeret af KØS Museum for kunst i det offentlige rum.
Udstillingen kan opleves fra april i år og helt frem til marts 2016, og der vil i løbet af perioden være gratis rundvisninger, hvoraf en er med kunstnerne selv.
Ligeledes på Søndre Havn vil det i 2015 være muligt at lege med plantekasser og tagtomater til de populære madskole-arrangementer i byrummet Opdagelsen.
- Vi er stolte af at kunne præsentere endnu en fyldt Bylivskalender, som køgenserne forhåbentlig vil gøre god brug af. Arrangementerne lader sig kun gøre i kraft af det store engagement fra de mange lokale aktører - og vi sætter stor pris på det gode samarbejde, som er med til at forme den kommende bydel, siger projektdirektør Jes Møller fra Køge Kyst.
Kunst, kyndelmisse og ukulele festival I anledning af Kyndelmisse inviterer Ungdomskulturhuset Tapperiet og Køge Kyst fredag den 6. februar til en anderledes kulturvandring, hvor temaet i år er ”klang”.
Alle er velkomne, og billetter fås hos VisitKøge mod forevisning af Kyndelmissepas. I Gule Hal fortsætter det mangfoldige kulturliv også i det nye år; Køge Billedskole byder på kreative workshops – og Nordisk Akvarelselskab står for undervisning i akvarelmaling for begyndere og let øvede. Årets nye begivenheder omfatter bl.a. ”Danmarks første ukulele festival” på Søndre Strand og ”Axels biler”, som er et arrangement for de mindste med historiefortælling og bilværksted i det nyindrettede byrum Tidsrummet.
Derudover er gengangere som Søndre Havnedag, Køge Kyst Løbet og Modern Jazz Days også på programmet ligesom der fortsat vil være rig lejlighed til at få gang i kroppen med parkour, dirt jump og skate.
Læs meget mere om arrangementer og aktiviteter i Køge Kyst Bylivskalender 2015.
Den trykte udgave af kalenderen kan fra uge 4 findes på stelerne langs Tråden, hos byens butikker, cafeer, foreninger, turistkontor og bibliotek m.v. samt i digital form på Køge Kysts hjemmeside og på www.Facebook.com/kkbyliv.
Køge Kyst modtager fortsat gerne forslag til supplerende arrangementer og aktiviteter.
pm

Publiceret 08 January 2015 12:00