Der bliver masser at opleve på lørdag på Høje Kolstrup.

Der bliver masser at opleve på lørdag på Høje Kolstrup.

Høje Kolstrup er klar med en kulturcocktail

På lørdag diskes der op med et stort kulturarrangement på Høje Kolstrup

Lørdag holdes kulturarrangementet Kulturcocktail på Høje Kolstrup. Det er tredje år, arrangementet holdes, og alle er velkomne denne eftermiddag, der vil være spækket med kultur - og det for enhver smag.
Eftermiddagsarrangementet vil blive fyldt med spændende og lærerige kulturelle indslag, workshops og aktiviteter for hele familien. Arrangementet planlægges og holdes i samarbejde mellem Netværksbasen og de mange frivillige grupper og foreninger i bydelen. Mere end 10 forskellige grupper og foreninger, i og udenfor bydelen, er sammen om at planlægge denne dag.
“På Høje Kolstrup vil vi gerne sætte fokus på det gode kulturmøde og den kulturelle mangfoldighed bydelen rummer, da arrangementer som disse kan bidrage til positiv udveksling og dialog mellem mennesker, udvikle viden og forståelse samt nedbryde kulturelle myter og forestillinger”, lyder det fra arrangørerne.
Eftermiddagen byder bl.a. på både kurdisk og bosnisk folkedans, spejderaktiviteter, gymnastik, danske og vietnamesiske sanglege. Man kan også besøge de kreative workshops hvor man kan prøve ansigtsmaling, lave tyrkiske marmoreringsbilleder i vand eller få lavet henna maling på hænderne.

Publiceret 08 January 2015 11:00