Kom med til kvartersvandring i Avedøre Stationsby på onsdag

Kommune, politi og boligselskab inviterer til en gåtur, der handler om at skabe et fysisk bedre lokalmiljø

Hvordan bliver veje, stier, grønne områder og lysforhold bedre i Avedøre Stationsby.
Det skal der ses nærmere på, når Hvidovre Kommune i næste uge inviterer borgere med på den første af i alt to kvartersvandringer i området. 
Med på turen er politi, boligselskaber i lokalområdet og kommunalpolitikere.
Kvartersvandringen har til formål at få sat fokus på de områder i bydelen, hvor der er plads til fysiske forbedringer. Det kan f.eks. være graffiti, der skal fjernes; hærværk, der skal udbedres; buske og træer, der skal trimmes eller lyssætning, der skal forbedres.
Ruten for kvartersvandringen trækker sig over en strækning på 4,5 kilometer i Stationsbyen og der er planlagt stop blandt andet ved Avedøre Station, Avedøre Idrætscenter, Avedøre Gymnasium, Striben og Store Hus.
- Kvartersvandringen henvender sig særligt til beboere og brugere af Avedøre Stationsby. Du kan melde dig som deltager hos dit lokale boligselskab, lyder det fra Hvidovre Kommune.
For at sikre, at alle kan komme til orde undervejs, bliver deltagerne opdelt i grupper af 20-30 personer før afgang på kvartersvandringen.
Turen starter foran Lidl (Sadelmagerporten 2) onsdag den 14. januar kl. 12.00 – og ventes at tage cirka 4,5 time. Heri er der dog indlagt en kaffepause i Avedøre Idrætscenter undervejs. Det er Café Hjertetræet, der sørger for kaffe og kage.
 

Publiceret 08 January 2015 16:00