32-årige Marie Nørgaard har spillet med i en lang række forestillinger. Foto: Emilia Therese, Odense Teater

32-årige Marie Nørgaard har spillet med i en lang række forestillinger. Foto: Emilia Therese, Odense Teater

Mungo Park får ny skuespiller på scenen

Til april står en ny skuespillerinde på scenen hos Mungo Park

Af
Natalie Stratigos

Teater: Snart kan teatergængere opleve et nyt ansigt på scenen hos Mungo Park Kolding, der fra den 1. april 2015 henter den 32-årige skuespillerinde Marie Nørgaard til byen. Marie Nørgaard får sin debut i rollen som Mette i forestillingen Elle Belle Bolle, der får premiere den 30. april. Skuespillerinden har indtil 1. april sin daglige gang på Teater Momentum i Odense, men er begyndt at glæde sig til at komme til Kolding.
“Jeg har besøgt Kolding før, men jeg glæder mig til flere gåture i skoven eller lystbådehavnen. Jeg tror også, at jeg har fundet min yndlingsbager i byen, men jeg skal da lige have prøvet dem alle først,“ siger hun.
Forestilling om parforholdet
Marie Nørgaard er født i Viborg og uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i 2011. Hun har allerede medvirket i en lang række forestillinger lige fra de klassiske over musicals og socialrealistiske dramaer. Nu glæder hun sig til at spille kærlighedskomedien Elle Belle Bolle, der handler om parret Mette og Søren, der forsøger at redde forholdet fra hverdagens trummerum.
“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og allermest til at møde mine kolleger og publikum,” lyder det fra skuespillerinden.

Publiceret 08 January 2015 10:45