Varde Politi afholder borgermøder

Holder du af dine ting, og vil du gerne beholde dem?

Nu har du chancen for at få polititræning i at blive din egen sikkerhedsekspert. På den måde kan du måske slippe for at opleve indbrud i dit hjem og tyveri af den tablet, der indeholder familiebillederne, den smartphone, der gemmer alle dine kontaktpersoner eller de designermøbler, du lige havde fået råd til.
Fire steder i Varde kommune afholder Lokalpolitiet i Varde borgermøder den kommende tid.
Her kan du helt gratis få alle politiets bedste fif og fiduser til, hvordan du sikrer dit hjem, dit sommerhus, dine smykker og arvesølvet, din mobil og din tablet med alt fra DNA-mærkning over alarmer til Nabohjælp med mere. Vi kommer ind på alle former for sikring.
Vi giver også praktisk hjælp til tilmeldingen til Nabohjælp, hvis du har behov for det.
Vi vil nemlig så gerne have, at du bruger fem minutter mere på sikring. Så ved vi også, at du måske kan undgå al den usikkerhed, det ubehag og de mange praktiske problemer, der følger med indbrud og tyveri.

Møderne afholdes:

Torsdag den 15.01.14 kl. 19-21 i Kulturhuset i Ølgod.
Tirsdag den 20.01.14 kl. 19-21 i et mødelokale et Nørre Nebel Fritidscenter.
Onsdag den 28.01.14 kl. 19-21 i et mødelokale i Helle Hallen.
Torsdag den 05.02.14 kl. 19-21 i kantinen i Blåvandshuk Idrætscenter.
Kom og vær med. Og tag gerne venner, naboen eller for den sags skyld hele vejen med!
Tilmelding er ikke nødvendig, men vi modtager gerne en, så vi ved lidt om, hvor mange vi bliver. Den kan sendes til mail tkl003@politi.dk
Har du spørgsmål inden mødet, er du velkommen til at kontakte Torben Kloster hos Lokalpolitiet i Varde på telefon 72 58 40 76.

Publiceret 08 January 2015 13:00