Christian Rabjerg Madsen (S) har også tidligere stået bag demonstrationer på Rådhuspladsen. Her er det et billede fra 2013, hvor der blev demonstreret mod rockerne i Kolding.

Christian Rabjerg Madsen (S) har også tidligere stået bag demonstrationer på Rådhuspladsen. Her er det et billede fra 2013, hvor der blev demonstreret mod rockerne i Kolding.

Demonstration i Kolding på lørdag:

Vi skal give svar på tiltale

Efter terrorangrebet i Paris onsdag arrangeres der nu en støttedemonstration på Akseltorv i Kolding

Af
Af Anne Andersen

Folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S) og herboende somalier Fuad Farah Hussein og har arrangeret demonstrationen, der skal give alle interesserede lejlighed til at vise deres opbakning til demokrati og ytringsfrihed. Demonstrationen foregår på lørdag klokken 12.00 i Kolding.
"Vores ytringsfrihed er truer, det er der ingen tvivl om, og jeg håber, at rigtig mange vil møde op og vise deres støtte", lyder det fra Christian Rabjerg Madsen, der er i fuld gang med forberedelserne til lørdagens demonstration.
"Vi må ikke lade terroristerne splitte os. Tværtimod skal vi lade deres ugerninger samle os til forsvar for demokratiet og ytringsfriheden. Terror rammer alle, der tror på demokratiet. Vi vil gerne give alle en chance for at vise, at de er klar til at stå op for demokratiet”, siger folketingskandidaten.
Til demonstrationen er der inviteret politiske talere fra alle partier i Folketinget, ligesom der også er inviteret repræsentanter for pressen som talere:
"Vi sendte først pressemeddelelsen ud sent onsdag aften, så vi har endnu ikke fået så mange tilbagemeldinger, men indtil videre har Mette Bock (LA) meldt sig som taler, men mon ikke der er flere der nok skal melde sig på banen", siger Christian Rabjerg Madsen.
Lokalavisen dækker demonstrationen lørdag.

Publiceret 08 January 2015 08:30