Vestre Jazzværk er på menukortet på lørdag.

Vestre Jazzværk er på menukortet på lørdag.

Jazz:

Dans hvis du vil

Årets første frokostjazz på Månen i Haderslev har Vestre Jazzværk på menuen

Selvfølgelig kan man danse til Vestre Jazzværks musik. Man kan også nøjes med at lytte, vippe diskret med foden, knipse med fingrene og nyde de gode melodier, som mange kender. Det kan være vanskeligt at holde humøret nede, når orkestret spiller.
Både melodierne og orkestermedlemmerne hører til de eviggrønne. Som halvstore drenge i 50'erne og 60'erne lyttede de til datidens kendte jazzorkestre på grammofonen, i radioen og i jazzklubberne. De faldt alle i jazzgryden, og det blev deres musik. Selv om orkestret hele tiden er i udvikling, holder det stadig snuden sikkert i sporet, og Vestre Jazzværk har i mange år nydt international anerkendelse som et af de mest professionelle og velspillende inden for den genre. Ikke kun i Danmark, men også i en lang række andre lande, som Vestre Jazzværk har gæstet, siden det blev ”født” i Danmarks ældste by, Ribe, for snart 40 år siden. I 1989 blev orkestret hædret som æresborgere i jazzens fødeby New Orleans.
Holdopstillingen er: Aage Jespersen (trompet) Ole Weibel (klarinet/sang), Poul Schmidt (trombone/sang), Tom Nissen(banjo/guitar/sang), Povl Erik Philipsen (kontrabas), Hans Rømer (trommer). Og frokostjazzen begynder naturligvis klokken 13.00 - Som traditionen byder.

Publiceret 08 January 2015 07:30