Jeg deltog ikke fordi...

Der har netop fundet to demonstrationer sted i Haderslev. Én arrangeret af yderligtgående højrefløjsorganisationer. Og én arrangeret af den yderste venstrefløj af en forening kaldet Reaktion, der samarbejder med Antifascistisk Aktion, der har eget tæskehold og efterretningsdel. Jeg blev væk fra begge demonstrationer, da jeg ser begge initiativtagere som dårligt selskab.
Derfor gør det mig harm, når jeg i avisen kan læse om en byrådskollega, der hævder, at min holdning til demonstrationerne ikke er ”ordentlig” og at jeg skulle nære sympatier for disse grupperinger. Grunden til beskyldningerne kender jeg ikke. Under alle omstændigheder er disse anklager lige så uacceptable, som de er grundløse.
I JV Haderslev har jeg i et interview netop understreget, at jeg ikke ønsker at pleje omgang med disse miljøer – og derfor blev jeg væk.
Til gengæld kan jeg sige meget klart, at jeg vil arbejde på at stramme udlændingepolitikken op igen, og at jeg finder, at islam fylder for meget i det offentlige rum. Taget i betragtning, at Danmark har ghettoproblemer med vold og utryghed til følge, islamister der drager i hellig krig, imamer der truer jøderne med mere, så er jeg naturligvis bekymret, når regeringens fejlslagne udlændingepolitik fortsat resulterer i tusinder af indvandrere årligt. Derfor vil jeg have stramninger på udlændingeområdet. Et helt legitimt synspunkt, der åbenbart tolkes ekstremistisk af venstrefløjen.
 

Publiceret 08 January 2015 13:00